lunes, 16 de mayo de 2011

Entrevista a Carme, professora de 6é curs al CEIP Josep Ventalló i Vintró



Quines TIC utilitzes amb els alumnes?

Utilitzo 2 ordinadors, 1 pantalla digital interactiva,(PDI), el projector i diferents cercadors.

Perquè les utilitzes? Quines activitats feu?

Els alumnes utilitzen els ordinadors per buscar paraules que no entenen o fer recerca d’informació per algun treball o activitat proposada a l'aula. La PDI l'utilitzen per realitzar redaccions conjuntament (algunes d’aquestes redaccions les envien al diari visquem de Terrassa).
Els ordinadors també són utilitzats en el temps lliure dels nens i nenes que no disposen d’aquest recurs a casa. També disposen d’ells a la hora del pati.

Realitzen dictats preparats que corregeixen ells mateixos amb la pissarra digital interactiva. Amb la PDI també fan exercicis de matemàtiques, ja que aquest recurs proporciona una major rapidesa i exercicis que abans trigaven 30 minuts a fer, ara amb tan sols 5 minuts ja estan enllestits.


3. Quin és el valor afegit que obtens? Que guanyes utilitzant les TIC?

Es una ajuda, una eina més. No se si realment les TIC proporcionen millors resultats però el que si s’observa és una major motivació. No s’ha de oblidar però la pissarra de sempre, la tradicional. Es tracte de dur a terme un treball conjunt i valorar totes dues com a eines útils i complementàries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario